Praktische informatie

De praktijk in Zeist

Meestal vinden de gesprekken plaats in mijn praktijkruimte, maar ik ga graag met mijn cliënten de natuur in. De natuur om ons heen is een prachtige spiegel. Naast de rust en de ruimte is het buiten zijn een bijzondere manier om op weg te zijn met de vraag die je hebt.

Therapie sessies bij Chiara Sofia

Een (standaard) sessie duurt een uur.

Tarieven voor therapie

Het uurtarief voor begeleiding van kinderen en jongeren is € 95,00
Te betalen per factuur die aan het einde van de maand worden verstuurd, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Het uurtarief voor de andere aangeboden begeleiding is € 95,00 (excl. BTW) 
Te betalen per factuur die aan het einde van de maand worden verstuurd, met een betalingstermijn van 14 dagen.

.

Het tarief voor coaching, trainingen en advies voor leiderschap en bedrijfsleven wordt per opdracht naar aanleiding van een hulp-en/of werkvraag gemaakt.

Telefonisch consult kost € 7,50  per 5 minuten (Alleen voor onder behandeling zijnde clienten.) Deze wordt aan het einde van de maand per factuur in rekening gebracht.

Voor het schrijven van een verslag wordt: € 95,00  per factuur in rekening gebracht.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Vergoeding & verzekering bij therapie

Zorgverzekering

Diverse zorgverzekeraars vergoeden vanuit het aanvullend pakket (gedeeltelijk) behandelingen door therapeuten die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging VIT (Vereniging Integraal Therapeuten). Kijk in uw huidige polis wat de vergoedingen zijn. Informatie over de VIT vindt u op www.vit-therapeuten.nl. 
De beroepsvereniging VIT is aangesloten bij een koepeloraganisatie RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg). In het register van de RBCZ sta ik ingeschreven; dit register is openbaar.
Alleen kwaliteitstherapeuten van de aangesloten beroepsverenigingen worden hierin geregistreerd. Zij mogen de beschermde titel Registertherapeut RBCZ voeren.

In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen zorg (WKKGZ) en de navolging daarvan is de praktijk aangesloten bij SCAG in verband met eventuele klachten. In het kader van de Wtza heeft de praktijk een online kwaliteitssysteem.

Registraties van Chiara Sofia

Route & Adres Chiara Sofia

De praktijk is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren. De bel (1-S) is op de brievenbussen en de praktijkruimte is in het souterrain van het pand.
Bij binnenkomst ga je dus een trapje af naar beneden. Plan je route met het OV.

Plan je route met de auto.