Coaching

Snel meer zelfvertrouwen

Neem de regie terug

Sta sterk in je schoenen

Persoonlijke manier van leren

Coaching bij stress

Ik ben er om jou te begeleiden, op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.
Het leven is een constante stroom van verandering. Soms gebeuren of overkomen je dingen in je leven die je niet had verwacht en waar je je wel mee uiteen moet zetten. Een gevolg hiervan is, dat er situaties ontstaan, die vragen om keuzes te maken en van koers te veranderen. Coaching is een werkvorm die ingezet kan worden om inzichten te krijgen en antwoorden te vinden. Inzichten leiden tot veranderingen en het creëren van een nieuwe focus of koers.

Bereik je doelen door te werken aan bewustwording

Coaching is een persoonlijke manier van leren. Ik begeleid je om je zelf gestelde doel te halen en jezelf te ontwikkelen. Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces. We werken samen aan bewustwording en persoonlijke groei en het vergroten van je zelfvertrouwen. Je onderzoekt, ontwikkelt en past je eigen mogelijkheden toe. In het coachingstraject nemen we allebei verantwoordelijkheid voor het proces. Je zult merken dat je in korte tijd, grote stappen kunt nemen. In het coachingstraject leer je je eigen gedachtes, gevoelens en gedrag kennen, zodat je voor effectief gedrag kunt kiezen en meer zelfvertrouwen voelt.

Vind je eigen oplossing

Alles en iedereen doet er toe. Je eigen vorm en aard vinden voor wie je bent en wat je doet en weten wat je bijdraagt aan de wereld. Ten diepste trouw zijn aan je eigen kern en dit uitdragen in je leven. Dat geeft zin aan je leven en aan je aanwezigheid. Zo kun je leren zijn met wat er is.

Welk proces kan ik voor jou begeleiden?

Neem contact met me op

Een gestructureerd en doelgericht proces

Wanneer maak je gebruik van een motivatiecoach?

Als motivatiecoach begeleid ik je naar een door jou gewenste verandering en/of doel. Dat gebeurt op basis van gelijkwaardigheid. Door te inspireren en te ondersteunen activeer ik je zelfreflecterende- en zelfsturende vermogen.
De trajecten zijn oplossingsgericht.  Ik kan je onder andere begeleiden bij de volgende doelen:

Mijn coaching methodes

In mijn praktijk in Zeist (of via online coaching) maak ik gebruik van verschillende middelen om een traject vorm te geven. Hier komen alle opgedane (werk)ervaringen, studies en creatieve ontwikkeling uit mijn leven samen. In onderling overleg stemmen we af welke vorm, of combinatie hiervan we zullen gaan gebruiken.

Gespreksvoering

Teken je gesprek

Natuurcoaching

Schrijfopdrachten

Projectiemateriaal

Creatieve werkvormen

Storytelling

Laten we aan de slag gaan!

Ik werk zonder wachtlijst.