Online therapie

Op maat gemaakte sessies

Veilige & vertrouwde omgeving

Interactief

Net zo efficiënt als face-to-face

Online therapie

Online begeleid worden is een extra mogelijkheid die ik vanuit mijn praktijk bied. Je kunt snel en flexibel een afspraak maken. Online begeleiding maakt het mogelijk om te werken aan inzichten en oplossingen van je vraagstuk of hetgeen je bezig houdt. Tijdens de pandemie, maar ook straks, als we weer reizen mogen en je een langere tijd op reis gaat, is mijn begeleiding dichtbij.

Therapie vanuit een vertrouwde omgeving

Vind je het spannend om de eerste stap te zetten om therapie te starten? Dit wordt voor een deel weggenomen, omdat je middels online therapie in een voor jou prettige omgeving bent.

De term ‘Online therapie’ zegt niets over de inhoud van wat we gaan bespreken, maar wel over de vorm. Onze sessies vinden namelijk volledig online plaats. Online therapie wordt ook wel e-therapie, E-mental health, internettherapie, of e-health genoemd.

Een therapiesessie vanuit huis, of waar je dan ook bent.

Zelfde kwaliteit, groter gemak

Uit onderzoek is gebleken dat online therapie net zo effectief is als face-to-face therapie. Tijdens de therapie of motivatie-coaching geef ik je ook uitleg en voorlichting over je probleem, ziektebeeld of klacht. Hierdoor is er een afname van je klachten. Als je inzicht hebt in je klacht, snap je ook wat er met je aan de hand is.

Aanbod blijft gelijk

Alle vormen van therapie en mental-coaching die ik geef, bied ik ook online aan.
Ik ben zelf erg enthousiast over online therapie en coaching en de mogelijkheden die het biedt. Mijn begeleiding is laagdrempelig en op maat gemaakt voor jou. Tijdens een sessie maak ik bijvoorbeeld gebruik van een online whiteboard. Ook maak ik opdrachten die ik van tevoren aan je opstuur. Zo wordt de sessie interactief en kun je makkelijk met je aandacht bij ons gesprek én je gevoelens blijven.

Therapie starten of voortzetten kan zelfs vanuit het buitenland.

Therapie in het Nederlands voor Expats

Als je in het buitenland woont of werkt, is het fijn als je een Nederlandssprekende therapeut of coach kunt spreken. Als expat wordt er veel van je inlevingsvermogen gevraagd en de verschillende leef- en werksituaties geven veel dynamiek en variatie, maar ook een heel eigen scala aan vraagstukken. Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Deze vorm van therapie bied ik aan voor alle leeftijden.

Op zoek naar iemand die je begrijpt?